Fatih ve Zeytinburnu'na 36 Saat Su Verilmeyecek - Son Dakika
Güncel

Fatih ve Zeytinburnu'na 36 Saat Su Verilmeyecek

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesi kapsamında, Yenikapı Alt Geçit Yapısı sahasındaki çalışmalar nedeniyle Fatih ve Zeytinburnu’na 36 saat su verilmeyecek.

09.11.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesi kapsamında, Yenikapı Alt Geçit Yapısı sahasındaki çalışmalar nedeniyle Fatih ve Zeytinburnu'na 36 saat su verilmeyecek.

İSKİ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesi kapsamında, Yenikapı Alt Geçit Yapısı sahasında yapılan çalışmalar nedeniyle Fatih ve Zeytinburnu'na 36 saat su verilmeyeceğini duyurdu.

İSKİ tarafından yapılan açıklamada, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesi kapsamında, Yenikapı Alt Geçit Yapısı sahasında deplasesi yapılan isale hattının, mevcut hatla bağlantısı yapılacaktır. Bu sebeple 11 Kasım Çarşamba günü 10.00'dan 12 Kasım Perşembe 22.00'ye kadar 36 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir" denildi.

Fatih'te su verilmeyecek bölgeler şöyle:

" Cankurtaran, Alemdar, Binbirdirek, Küçükayasofya, Şehsuvarbey, Nişanca, Mesihpaşa, Aksaray, Haseki Sultan, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Yedikule, Silivrikapı, Sümbülefendi ve Mevlanakapı Mahalleleri."

Zeytinburnu'na bulunan hiç bir mahalleye ise belirtilen saat aralığında su verilmeyeceği belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih ve Zeytinburnu'na 36 Saat Su Verilmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement