Fatsa Belediyesi'nde Doğalgaz İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Fatsa Belediyesi'nde Doğalgaz İstişare Toplantısı

Fatsa Belediyesi\'nde Doğalgaz İstişare Toplantısı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde devam eden doğalgaz hattı döşeme çalışmaları ile ilgili Fatsa Belediyesi’nde bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

16.06.2016 18:13

Ordu'nun Fatsa ilçesinde devam eden doğalgaz hattı döşeme çalışmaları ile ilgili Fatsa Belediyesi'nde bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Eroğlu ve Reyhan Mollaoğlu, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, Aksa Doğalgaz Ordu İl Müdürü Tufan Duman katıldı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, doğalgaz çalışmalarında şu ana kadar gelinen çalışmaların değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, "Bu çerçevede önümüzde ne gibi engeller var, ne gibi çalışmalar yapmamız lazım, hangi resmi kurumla hangi resmi kurumun irtibat kuracağını ne şekilde çalışmalar yapacağımıza dair fikir alışverişinde bulunduk. Doğalgaz çalışmalarımız şu anda çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Dolunay Mahallemizin tamamına yakını doğalgazdan faydalandı. Şu anda Evkaf Mahallemizin arka kısmında bir ekip, şehir içinde bir ekip ve bir de çelik hat döşeyen bir ekip var. 3 ekip ile beraber hızlı bir şekilde yürütüyorlar. İnşallah sene sonuna kadar da doğalgazın ana borusunu Reşadiye Caddesi'nden geçirmek suretiyle şehir içerisine doğalgaz vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki sene şehir içine doğalgaz verilecek, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi bu sene faydalanacak ondan sonraki senede Dumlupınar ve Kurtuluş Mahallelerimiz doğalgazdan faydalanacak" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Belediyesi'nde Doğalgaz İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement