Kargir 5 Katlı İşyeri Vasıflı Taşınmazdaki Bağımsız Bölümler Satılacak - Son Dakika
Ekonomi

Kargir 5 Katlı İşyeri Vasıflı Taşınmazdaki Bağımsız Bölümler Satılacak

Fatsa Belediyesi, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazdaki bağımsız bölümler kapalı zarf teklif usulüne göre ihale ile satılacak.

18.08.2014 10:52  Güncelleme: 11:12

Fatsa Belediyesi, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazdaki bağımsız bölümler kapalı zarf teklif usulüne göre ihale ile satılacak.

Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Fatsa Belediyesi, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazdaki bağımsız bölümler kapalı zarf teklif usulüne göre ihale ile satılacak. İhale için gerekli muhammen bedel 90 bin TL ile 900 bin TL arasında olacak. Geçici teminat bedeli ise 2 bin 880 TL ile 27 bin TL arasında değişecek. İhale Ordu'nun Fatsa ilçesi M. Kemal Paşa Mahallesinde bulunan Belediye hizmet binasının 3. Katında, belediye meclisi toplantı salonunda yapılacak. Taşınmazların satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgelerini şartnameye uygun olarak hazırlayarak ihale saatine kadar Belediye hizmet binası 1. Katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. İhale saati ve daha sonra gelen teklifler tutanakla kabul edilmeyecek. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Talipliler İhale Şartnamesi http://www.fatsa.bel.tr adresinde bulunan duyuru ve ilanlar bölümünde görebilecekler. Talipliler hangi bağımsız bölüm için şartname satın almışsa o bölüm için teklif verebilecekler. İhale ile ilgili olarak her türlü vergi, resim, harçları ve diğer giderleri ödemek, müşteriye ait olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Kargir 5 Katlı İşyeri Vasıflı Taşınmazdaki Bağımsız Bölümler Satılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement