Fatsa'da Tapu Randevu Sistemi Memnuniyeti - Son Dakika
Ekonomi

Fatsa'da Tapu Randevu Sistemi Memnuniyeti

Fatsa\'da Tapu Randevu Sistemi Memnuniyeti

Ordu’nun Fatsa İlçesi Fatsa Tapu Müdürlüğü’nde tapu randevu sisteminin kurulması ile artık vatandaşlar sıra beklemiyorlar.

09.02.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçesi Fatsa Tapu Müdürlüğü'nde tapu randevu sisteminin kurulması ile artık vatandaşlar sıra beklemiyorlar.

Yeni tadilat dönemi sonrası Fatsa ve bölge halkına teknolojinin son sistemi doğrultusunda hizmet verdiklerini belirten Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemli. Bizler de yenilenme dönemi sonrası randevu al sistemini ilçemizdeki dairemize kurarak vatandaşların en büyük sıkıntısı olan sıra bekleme derdine son verdik diyebilirim. İstedikleri saate randevu aldıklarında vatandaşlar saati geldiğinde önünde sıra da olsa onun ismi ekranda yanarak işlemini yapıyor. Sıra almayan vatandaşlarımızda eğer o saatte randevu yoksa işlemlerini sıraya göre yapıyorlar. Bu tüm Türkiye genelinde olan bir sistem ve gerçekten herkesin memnuniyetini kazanan bir uygulama. Vatandaşlarımız internet üzerinden randevularını alabilirler" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Fatsa'da Tapu Randevu Sistemi Memnuniyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement