Fatsa'da Trafik Kazaları: 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Fatsa'da Trafik Kazaları: 12 Yaralı

Fatsa\'da Trafik Kazaları: 12 Yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaralandı.

15.07.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaralandı.

İlk kaza, Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. İbrahim Hakkı Akdeniz idaresindeki 34 GV 2122 plakalı otomobil Demas kavşağını geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek üst geçidin ayaklarını çarptı. Kazada sürücü İbrahim Hakkı Akdeniz ve İbrahim Akdeniz yaralandı.

İkinci kaza ise Bolaman Mahallesi'nde meydana geldi. Nurettin Tunç idaresindeki 52 KH 282 plakalı araç sürücüsü belli olmayan 06 DF 5851 plakalı araçla çarpışması sonucu araçlarda bulunan Nurettin Tunç, Hayriye Tunç, Kemal Tunç, Sultan Tunç, Neslihan Tunç, Asya Tunç ve bebek Sultan Tunç yaralandı.

Üçüncü kazası ise ilçenin sevgi köprüsünde meydana geldi. 34 GD 5310 plakalı otomobil düz yolda giderken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü kenarında bulunan korkuluklara çarptı. Çarpma sonrası sürücü Selami Karayiğit yaralandı.

Günün 4. kazası ise otogar kavşağında meydana geldi. Kazada, Muhammet Selim Koç idaresindeki 52 EL 021 plakalı otomobil ile İbrahim Ercan'ın kullandığı 52 AB 479 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler Muhammet Selim Koç ve İbrahim Ercan yaralandı.

Farklı kazalarda yaralanan kişiler ilçedeki devlet hastanesi ve özel hastanede tedavi altına alındılar. Emniyet güçleri kazalarla ilgili soruşturma başlattılar. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatsa'da Trafik Kazaları: 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement