Fatsa Ekonomisine Osb Katkısı - Son Dakika
Yerel

Fatsa Ekonomisine Osb Katkısı

Fatsa Ekonomisine Osb Katkısı

Ordu’nun Fatsa ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 3 bin kişinin çalıştığını ve bölgeye aylık gelirinin 7-8 milyon TL arasında olduğunu söyledi.

13.11.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 3 bin kişinin çalıştığını ve bölgeye aylık gelirinin 7-8 milyon TL arasında olduğunu söyledi.

FATSO Başkanı Tayfun Karataş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Organize Sanayi Bölgemiz gün geçtikçe gelişiyor. Bu anlamda şu anda 3 bin kişi orada çalışıyor. Bölgenin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda buraya yerel yöneticiler olarak çok önem veriyoruz. Sanayi bölgemizde 3 bin kişi çalışıyor ve buranın geliri bölgemize aylık 7 ile 8 milyon TL arasındadır. Fatsa ekonomisine canlı para akışı OSB'den çok rahatça geliyor. Yıl olarak bakıldığında ise bu rakam 80 milyon TL'yi buluyor. Bölgemizden ihracat da yapıldığı için ülke ekonomisinde ciddi katkılar sağlıyor. Fatsa OSB bölgesi şuan için yıllık bu rakamları sağlıyorsa ikinci etap çalışmaları bittiğinde bu rakamlar üçe katlayacaktır ve bölgede sanayi anlamında büyük güce sahip olacaktır. Biz bunun için çalışıyoruz. Doğru yolda olduğumuzun da farkındayız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Ekonomisine Osb Katkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement