Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Küçüköksüz'den Yetki Belgesi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Küçüköksüz'den Yetki Belgesi Uyarısı

Tarifeli veya tarifesiz olarak il içinde 100 kilometreye kadar yolcu taşımacılığı yapan şahıs veya şirketlere verilen 'D4' yetki belgesinin, Ordu’nun Büyükşehir olmasından dolayı 'çalışma ruhsatı' olarak değiştiği ve bu belgelerin yenilenmesi gerektiği bildirildi.

25.12.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarifeli veya tarifesiz olarak il içinde 100 kilometreye kadar yolcu taşımacılığı yapan şahıs veya şirketlere verilen 'D4' yetki belgesinin, Ordu'nun Büyükşehir olmasından dolayı 'çalışma ruhsatı' olarak değiştiği ve bu belgelerin yenilenmesi gerektiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak AA muhabirine açıklama yapan Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, üyelerinin yılbaşı öncesinde D4 belgelerini çalışma ruhsatı olarak değiştirmesi uyarısında bulundu.

Belgelerle ilgili denetlemelerin yapılacağını ifade eden Küçüköksüz, "Taksi, dolmuş, yolcu ve öğrenci taşımacılığı yapan araçların sahip olduğu D4 belgesi artık geçersiz. Çünkü 30 Mart itibariyle Ordu Büyükşehir oldu ve yeni düzenlemeler geldi. Bu yüzden M, T ve D plakalı araç sürücülerinin çalışma ruhsatı olmak zorunda. Bu başvuruların ne zaman sona ereceği net değil ama yıl sonuna kadar değişikliğin yapılmasını tavsiye ediyoruz. Üyelerimiz odamıza müracaat etsinler ve başvuru için ne yapılması gerektiği bilgisini alsınlar. Bu değişiklikle ilgili denetimler yapılacak" dedi.

İlgili belgenin değişim maliyetinin ise 400 lira civarında olduğunu vurgulayan Küçüköksüz, "Bu ücretler bölgeye göre değişiyor. Ordu, Fatsa ve Ünye'nin haricinde kalan bölgelerde bu ücret 250 lirayı buluyor" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Küçüköksüz'den Yetki Belgesi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement