Fatsa Tesisleşiyor - Son Dakika
Yerel

Fatsa Tesisleşiyor

Fatsa Tesisleşiyor

Ordu’nun Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, “Fatsa ilçemiz tesisleşme yolunda iyi işler yapıyor” dedi.

20.01.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, "Fatsa ilçemiz tesisleşme yolunda iyi işler yapıyor" dedi.

Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemize iki adet spor salonu yapılacak. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu kapalı spor salonlarını yapacak ve yapılacak olan yerleri hakkında kendileri yerlerini belirleyecek. 75. yıl kapalı spor salonumuz tadilatını gerçekleştirdik ve son sistemde hizmet veren bir kapalı spor salonu haline geldi. Ayrıca Dumlupınar İlkokulu bahçesinde bulunan kapalı spor salonunu Milli Eğitim ile birlikte kullanıyoruz. Bu kapalı spor salonumuzla ilgili gerekli yazışmaları yaptık ve gerekli tadilatları yaparak burayı da tam anlamıyla müsabakaların oynanacağı bir yer yapmayı planlıyoruz. Fatsa ilçemiz tesisleşme yolunda iyi işler yapıyor. İlçedeki kulüpler istediği solanda çalışmalarını yapıyor ve başarılı sporcular yetiştiriyorlar. Sporun gelişmesi adına bu tür yerlerin olması gerçekten sevindiricidir" diye konuştu.

"SPOR ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Yaklaşan karne tatili öncesinde öğrencilerin katıldığı turnuvaları kapalı spor salonlarında gerçekleştireceklerini ifade eden Bekyürek, "Bu turnuvayı öğrencilerimizin spora daha çok ilgisinin artması için düzenliyoruz. Lisanslı öğrencilerimizin sayısını yükseltmek amaçlıda bu turnuvayı düzenliyoruz. İleriki yıllarda bu öğrencilerimiz BESYÖ'ye katıldıklarında lisanslı olmaları halinde ekstra puanlar alıyorlar. Spor şölenini bu tatilde ilçemizde gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

"LİSANLARDAN HERHANGİ BİR ÜCRET ALINMIYOR"

Bekyürek şöyle devam etti: "İlçe genelinde 600'ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Bu rakam ilçemiz adına iyi bir rakamdır. Tabi bu rakamın oluşmasında ilçedeki kulüplerimiz ve öğretmenlerimizin katkısı büyük. Lisans çıkarmak isteyen gençlerimiz başında bulundukları ilgili öğretmenlere taleplerde bulunsunlar bizler her konuda yardımcı olmaya hazırız. Lisanlardan herhangi bir ücret alınmıyor. Müdürlüklerimize gelerek bizlerden velilerde, sporcu arkadaşlarımızda her konuda bilgi alabilirler. Lisansı olan sporcular hayatları boyunca bir adım önde gideceklerdir." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Tesisleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement