FEKA Automotive, Yatırım Çağrısı Aldı - Son Dakika
Güncel

FEKA Automotive, Yatırım Çağrısı Aldı

FEKA Automotive, Yatırım Çağrısı Aldı

FEKA Automotive, İngiltere'nin Türkiye Başkonsolosu Leigh Turner ve beraberindeki heyeti, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan yeni fabrikasında ağırladı.

18.10.2014 13:43  Güncelleme: 13:45

Otomotiv tedarik endüstrisinin önde gelen uluslararası üreticilerinden biri olan, Türkiye'de ve dünya çapında gösterdiği faaliyetlerle otomotiv firmalarına yönelik başta iç ve dış dikiz aynaları, iç ve dış aydınlatma lambaları, su genleşme ve direksiyon hidrolik yağ depoları ve montajlı trim parçaları olmak üzere, sistem-tedarikçi ortaklık temelinde hizmet sunan FEKA Automotive, İngiltere'nin Türkiye Başkonsolosu Leigh Turner ve beraberindeki heyeti, Bursa'da misafir etti.

FEKA Automotive Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Karslıoğlu ve FEKA Automotive Yönetim Kurulu Üyesi Timur Karslıoğlu'nun karşıladığı heyete; FEKA'nın yeni fabrika binası, çalışma alanları, üretim malzemeleri ve pazar payı hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

FEKA'nın Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni fabrika binasında gerçekleşen görüşmede; Fiat, Ford, General Motors (GM), Hyundai, Peugeot- Citroen (PSA), Porsche, Renault, Toyota, Volkswagen (VW) gibi uluslararası firmalara yönelik çözümler üreten FEKA Automotive ile işbirliği yapmaya bir hayli sıcak baktıklarını kaydeden İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner, gösterdikleri ilgiden dolayı FEKA Automotive'e teşekkürlerini iletti.

FEKA'nın küresel çapta atmış olduğu başarılı adımları yakından takip ettiklerini söyleyen Turner, 25. hizmet yılında açılan yeni fabrika binasının da hem sektör hem de FEKA Automotive adına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

"İşbirliğine Hazırız"

İngiltere'den gelen misafirleri ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını aktaran FEKA Automotive Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Karslıoğlu, İngiltere'de otomotiv sektörüne yönelik çok önemli bir pazar olduğunu anımsatarak, işbirliği yapılması fikrine sıcak baktıklarını söyledi.

FEKA Automotive olarak sektörde dolu dolu 25 yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Karslıoğlu, dünyanın birçok bölgesine yönelik çözümler ürettiklerini söyleyerek, yapılan bu tip görüşmelerin gelecekte atılacak adımlar noktasında önem teşkil ettiğini ifade etti.

Oldukça verimli geçen görüşmelerin ardından İngiliz heyeti, Karslıoğlu ailesinin öncülüğünde yeni fabrika binasını gezerken, üretim tesisindeki çalışma ortamını da yakından inceleme fırsatı buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FEKA Automotive, Yatırım Çağrısı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement