Fenerbahçe 2 Antalya 1 maçının özeti (FB maçı video özet) - Son Dakika
Soğuk Haber

Fenerbahçe 2 Antalya 1 maçının özeti (FB maçı video özet)

Fenerbahçe 2 Antalya 1 maçının özeti (FB maçı video özet)

Fenerbahçe 2 Antalyaspor 1 maçının video özet görüntüleri. Fenerbahçe Antalya maç özeti ve golleri. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonunda 3.hafta maçları oynandı. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada Fenerbahçe Antalyaspor'u konuk etti. Maçın özeti ve golleri haberimizde.

30.08.2015 23:01  Güncelleme: 23:16

30.08.2015 Fenerbahçe 2 Antalyaspor 1 maç özeti. Fenerbahçe Antalyaspor maç özeti ve golleri. Spor Toto Süper Lig 3.hafta maç özetleri ve FB Antalyaspor maçının geniş özet görüntüleri ile birlikte maçın tartışmalı pozisyonlarına usta isimlerden kritik yorumlar. Fenerbahçe 3.haftada Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Antalyaspor'u konuk etti. İlk iki haftayı galibiyetle tamamlayan Antalyaspor Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlar çıkarmanın hesaplarını yaparken Fenerbahçe ise ezeli rakiplerinin kazandığı haftayı kayıpsız kapatmak istiyordu.

Fenerbahçe Antalyaspor maçının ilk 45 dakikasının sonlarına yaklaşırken sahneye Luis Nani çıktı. Van Persie'nin arka direğe ortasına iyi yükselen Nani kalecinin müdahalesine rağmen topu ağlara gönderdi. Bu golle Fenerbahçe Antalyaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.Antalyaspor 70.dakikada skoru 1-1 yaptı. Antalyaspor'da Guilherme Gusmao 70.dakikada kaydettiği golle Fenerbahçe karşısında skoru eşitledi. Maçın özeti ve tüm detayları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Son Dakika Soğuk Haber Fenerbahçe 2 Antalya 1 maçının özeti (FB maçı video özet) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement