Fenerbahçe'de Baronı Takımla Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'de Baronı Takımla Çalışmalara Başladı

Fenerbahçe\'de Baronı Takımla Çalışmalara Başladı

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

03.04.2014 15:12

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devem etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımda ayrı kalan Cristian Baroni, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Baroni'nin yanı sıra çeşitli nedenlerle dünkü antrenmanda takımdan ayrı kalan Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Moussa Sow ve Emmanuel Emenike de bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikti yapılan çalışmalarda yer aldı. Alper Potuk ise takımdan ayrı özel program uyguladı.

Bu arada Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanını Japonya'nın Shonan Bellmare kulübünün U14 futbol takımı oyuncuları da izledi. Can Bartu Tesisleri'ni gezen genç Japon futbolcular, Fenerbahçeli oyuncularla tanıştı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bellmare takımı, bugün Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri'nde Fenerbahçe U14 Takımıyla bir dostluk maçı da yapacak.

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'de Baronı Takımla Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement