Fenerbahçe'de Kritik Toplantı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Kritik Toplantı

Fenerbahçe\'de Kritik Toplantı

Sporcope Özel - Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun Ocak ayı olağan toplantısı bugün saat 10: 30'da yapılacak.

30.01.2016 20:01

Sporcope Özel - Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun Ocak ayı olağan toplantısı bugün saat 10: 30'da yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek toplantı saat 10.30'da başlayacak. Sarı-lacivertli camia bu toplantıya kilitlendi. Başkan Aziz Yıldırım yarin ki toplantıda başkanlığı bırakacağını açıklayabilir.

Yıldırım bırakacağını açıklayabilir

Fenerbahçe tarihinin en önemli Divan Kurulu toplantılarından birini yapacak. Aziz Yıldırım 24 Ekim'de yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında Mayıs ayında görevi bırakacağını açıklamıştı. Yıldırım yarın yapılacak Yüksek Divan Kurulu toplantısında bu kararını bir kez daha yineyebilir.

Ali Koç'un başkan olması zora girdi

Yıldırım başkanlığını bırakacağını açıklarsa yerine gelecek adayı da Divan Kurulu toplantısında duyuracak. Bu adayın sürpriz bir isim olması bekleniyor. Daha önce Aziz Yıldırım başkanlık için Ali Koç'u işaret etmişti ancak Ali Koç'un Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesinin ardından Koç Holding'in başına geçmesi bekleniyor.

18 yılın kitabı yazılacak

Bu arada Fenerbahçe'nin başında 18 yılını tamamlayan Başkan Aziz Yıldırım için kulübün kitap hazırlattığı öğrenildi. Kitapta Yıldırım'ın 18 yıllık başkanlık serüveni anlatılacak.

Haber: Yakup Çınar

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Kritik Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement