Fenerbahçe'de Kupa Mesaisi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Kupa Mesaisi

Fenerbahçe\'de Kupa Mesaisi

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

15.12.2014 17:31

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman iki gruba ayrılarak yapıldı.

Bir grup salon ve saha da çalışma yaparak idmanı tamamladı. Diğer grup ise sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde gerçekleştirilen 5'e 2 top kapma ve pas çalışması ile sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla önce Erzurum'a, Erzurum'dan da karayoluyla Bayburt'a gidecek. Öte yandan Teknik Direktör İsmail Kartal, Bayburt kadrosuna genç futbolcuların yanı sıra takımda az forma şansı bulan ve sakatlıktan yeni çıkmış futbolcuları kattı. Fenerbahçe'nin 18 kişilik maç kadrosu ise şöyle:

Mert Günok, Erten Ersu, Savaş Polat, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Caner Koca, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Muhammed Akarslan, Alper Potuk, Michal Kadlec, Pierre Webo, Uygar Mert Zeybek, Erman Taşkın, Aziz Ceylan, Ramazan Civelek

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Kupa Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement