Fenerbahçe'de Markovic 1 Ay Yok - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Markovic 1 Ay Yok

Fenerbahçe\'de Markovic 1 Ay Yok

Beşiktaş derbisinden sonra Osmanlıspor maçında da sakatlanan Lazor Markovic, 1 ay sahalardan uzak kalacak.

07.11.2015 11:29  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki Beşiktaş derbisinde adalesinden sakatlanan Lazar Markovic, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kaldıktan sonra Osmanlıspor mücadelesinde bir sakatlık daha yaşadı.

1 AY YOK

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ajax karşılaşması için Hollanda'ya götürülmeyen Lazar Markovic'in, Konyaspor maçına yetişmesi bekleniyordu. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Adalesinde yırtık tespit edilen Sırp oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

MERSİN MAÇINA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Markovic'in kısa sürede iki kez ciddi sayılabilecek sakatlıkla karşı karşıya kalması, akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Sağlık ekibi, başarılı oyuncuyu milli aradan sonra 21 Kasım'da oynanacak Mersin İdmanyurdu mücadelesine yetiştirmeye çalışıyor. Aynı şekilde Abdoulaye Ba'nın da Konyaspor karşısında riske edilmemesi bekleniyor.

'KRONİK SAKAT' YORUMU!

Lazar Markovic, Fenerbahçe'ye geldiğinden beri en ufak yüklemede sakatlık yaşıyor. Bu kadar sık sakatlanması normal bir durum değil. Tam hazır hale geldi derken, maçta attığı bir depar bile sakatlık sebebi olabiliyor. Diğer oyuncuların sakatlıkları için zaman zaman teknik direktör Vitor Pereira'nin idman sistemi suçlandı ama Markovic konusu çok farklı. Sağlık ekibi onun adeta üzerine titremesine rağmen sonuç değişmiyor.

Geçtiğimiz sezon Liverpool'da da birçok maçta kadroda yer alamayan Markovic için "Sakatlık sıklığına bakılırsa, kronik bir sorunu olabilir." yorumu yapılıyor.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Markovic 1 Ay Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: Bu topcu değil gönderin gitsin....koş yat ne bu ?? eski rıdvan....lafla oynar....sonra sakat...paray yazık.. 2 0 Yanıtla
  • Rizeli: Bu sırpı geldiği yere gönderin 1 0 Yanıtla

Advertisement