Fenerbahçe'de Sürpriz Aday: Roberto Mancini - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Sürpriz Aday: Roberto Mancini

Fenerbahçe\'de Sürpriz Aday: Roberto Mancini

Türkiye Kupası finali sonrasında takımdan gönderilmesi beklenen Pereira'nın yerine sürpriz bir isim gündeme geldi: Roberto Mancini.

22.05.2016 11:12  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında transfere milyon Euro'lar harcamasına rağmen Süper Lig'i ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe'de sil baştan yeni bir operasyon için düğmeye basıldı.

İlk olarak teknik direktör konusunda değişim hamlesi yapılacak. 26 Mayıs'ta Antalya'da Galatasaray ile oynanacak kupa finalinin ardından Pereira ile yollar ayrılacak. Koltuğa yine yabancı bir hoca düşünülüyor.

Kulislerde Mourinho'nun dahi adı geçerken, Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir teknik direktör daha girdi: Roberto Mancini.

SÖZLEŞMESİ VAR AMA...

2013-14 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran İtalyan hoca, şu anda İnter'in başında. 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor fakat beklentilerin altında kaldı ve Serie A'da takımı, sezonu 4. olarak tamamladı. Sarı-Lacivertliler'in aracılar vasıtasıyla Manicini ile temas kurduğu öğrenilirken, görüşmelerin hayli iyi gittiği belirtildi.

Mancini'yi Fenerbahçe için cazip kılan iki nokta var. İlki, daha önce Türkiye'de görev yapan İtalyan hoca ligi yakından tanıyor. İkincisi ise genç ve dinamik bir isim olması.

(Fanatik)

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Sürpriz Aday: Roberto Mancini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • diyar: o zaman volkanı kağıt kesmez kartonla sahada dolaşır(manciniyle alay etmişti) 0 0 Yanıtla
  • Ne mutlu turkum diyene: Hacı manciniyle adam iyi ekseri boş vakitlerinde takiliriz. Bi sarti var fenere gelmesi için. Trabzonun kupasını vsrsinler gelirim diyo hile burda şike olduğu yerde ben yokum diyo meloyuda fenere goturecekmisti. Boy boy kupalar aldiracam onlara diyo:)) 0 0 Yanıtla
  • Hakan: Lan bu yalanları nerden buluyosunuz 0 0 Yanıtla
  • gakgoş: adam açıkladı hocayla devam edeceğini siz hala yalan yanlış haber yapıyorsunuz yazıklar olsun size 0 0 Yanıtla
  • İsmail: Yürü git lan pereira yetmiyo sıra sendemi bu adam gelirse fb yi bırakırım 0 0 Yanıtla
  • gs yi bitirdi: Bir gs li olarak Mancini fb ye gelsin ne olur ya.gs yi bitirdi.fb yi de bitirdin. 0 0 Yanıtla

Advertisement