İsmail Kartal'ın Yardımcısı Sefer Yılmaz Oldu - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal'ın Yardımcısı Sefer Yılmaz Oldu

İsmail Kartal\'ın Yardımcısı Sefer Yılmaz Oldu

İsmail Kartal, birinci yardımcısı olarak Sefer Yılmaz'ı seçti. Sivas'ta birlikte şampiyonluk yaşadığı tecrübeli hoca önümüzdeki günlerde göreve başlayacak.

15.08.2014 08:30  Güncelleme: 09:09

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, şampiyonluk hedefi için kolları sıvarken ekibini de güçlendirmeye devam ediyor. İmza töreni sırasında, “Ekibimize iki antrenör daha katılacak” diyen 53 yaşındaki çalıştırıcının birinci yardımcısı belirlendi. Yeni sezonda Kartal’ın ekibinde çalışacak isim Sefer Yılmaz oldu.

DAHA ÖNCE BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

Antrenörlüğe 2004 yılında İsmail Kartal’ın yardımcısı olarak başlayan Yılmaz, Kartal’la birlikte 38 yıl sonra Süper Lig’e çıkan Sivasspor’un başarısında önemli pay sahibiydi. Daha sonra yine Kartal’la Mardinspor ve Altay’da çalışan Sefer Yılmaz 2006-2009 yılları arasında yine Yiğidolar’da Lorant, Pecze ve Bülent Uygun’un yardımcılıklarını yaptı, UEFA ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşadı. 2013’te Gaziantepspor’da Uygun’un ekibinde yer alan Yılmaz, son olarak Sivasspor’da Roberto Carlos’la çalıştı.

BAŞKAN ONAY VERDİ

İsmail Kartal’ın ekibine almak istediği Sefer Yılmaz’a başkan Aziz Yıldırım’ın da onay verdiği bildirildi. Tecrübeli çalıştırıcının birkaç gün içinde Samandıra’da işbaşı yapacağı belirtilirken gözler kondisyonere çevrildi. Bu konuda Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw’den yardım isteyen Kartal’ın çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Listede Roland Koch ismi de var.

MUHTEŞEM 5'Lİ GÖREVDE

Sarı-Lacivertli takımı 20. kez zirveye taşımak isteyen İsmail Kartal’ın ekibindeki diğer isimlerin de görevleri belli oldu. Melikşah Sezgin’in analiz uzmanı olarak çalışacağı ekipte; Mete Soygül ve Zeki Göle antrenör, Fatih Yıldız kondisyoner, Murat Öztürk ise kaleci hocalığı yapacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal'ın Yardımcısı Sefer Yılmaz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yusuf baytar: Sayın İsmail hocama başarılar dilerim Sivas seninle gurur duyuyor. 5 0 Yanıtla

Advertisement