Fenerbahçe, Edin Visca'nın Peşine Düştü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Edin Visca'nın Peşine Düştü

Fenerbahçe, Başakşehir'deki performansıyla dikkat çeken Edin Visca'nın transferi için harekete geçti. Yıldırım ve Gümüşdağ, kupa finali sonrası görüşecek.

24.05.2016 10:07  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kupası Finali'nin ardından büyük bir transfer atağına kalkması beklenen Fenerbahçe, yabancı yıldızların yanına bir de Süper Lig'den yıldız ekledi: Edin Visca.

17 GOL 5 ASİST

Bu sezon Başakşehir formasıyla harikalar yaratan 26 yaşındaki futbolcu, yarışı 17 gol ve 5 asistle tamamlayarak takımının Avrupa yolculuğunda büyük rol oynadı. Bosnalı oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Transfer ile bizzat Başkan Aziz Yıldırım'ın ilgileneceği ve yakın diyalogları bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile kupa finalinden sonra sıcak teması kuracağı belirtiliyor.

İSPANYOLLAR VE TRABZON

Kısa süre önce İspanyol ekibi Sevilla'nın teklif sunduğu, Trabzonspor'un da talip olduğu Visca'nın Fenerbahçe seçeneği ortaya çıktığında rotasını Kadıköy'e çevireceği de yakın çevresinin verdiği bilgilerden. Öte yandan başarılı futbolcu için Başakşehir'e Fenerbahçe'nin paranın yanı sıra kadrosundan bazı oyuncuları da takas olarak önereceği iddia edildi.

Fenerbahçe, Edin Visca\'nın Peşine Düştü

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Edin Visca'nın Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • metin : helal başkan bol e ol canımızı ye 1 1 Yanıtla
  • metin: la burdaki asalaklarida al git 1 0 Yanıtla

Advertisement