Fenerbahçe, Emre'ye Veda Töreni Düzenleyecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Emre'ye Veda Töreni Düzenleyecek

Fenerbahçe, Emre\'ye Veda Töreni Düzenleyecek

Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu'nun gönderilme şeklinden rahatsızlık duyulması üzerine milli futbolcuya veda töreni düzenleme kararı aldı.

02.07.2015 11:52

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 8 yıl formasını giydiği sarı-lacivertli takımla yolları ayrılan ve kariyerine yurt dışında devam edecek olan Emre Belözoğlu'nu unutmadı. Sarı-Lacivertli yönetim, Emre Belözoğlu'nun gönderilme şeklinden rahatsızlık duyulması üzerine milli futbolcuya veda töreni düzenleme kararı aldı.

GÖNÜL ALMA OPERASYONU

Milliyet'te yer alan habere göre; 2008 yılından bu yana Fenerbahçe'nin menfaatleri için büyük savaş veren, birçok kesimle kötü olmaktan çekinmeyen Emre'nin sarı-lacivertli camiadan kırgın kopmasını istemeyen yönetim, eski kaptanının gönlünü almaya çalışacak.

İSTEDİĞİ ZAMAN FENER'E DÖNEBİLİR

Emre ile Terraneo'nun basın toplantısı sonrası hemen konuşan Başkan Aziz Yıldırım, oyuncusuna Fenerbahçe adına yurt dışında eğitim alıp idari kadroda ve kulüpte görev alabileceği teklifini sunmuştu. Emre'ye bugün olmasa bile aktif futbol hayatını noktaladıktan sonra istediği taktirde tekrar Fenerbahçe çatısı altında idari olarak göreve soyunabileceği mesajı verilmişti.

VEDA TÖRENİ YAPILACAK

Bunun yanı sıra daha kısa vadede ise tecrübeli futbolcuya yakışır bir veda töreni yapılacak. Diğer ayrılan isimlerden farklı olarak Emre ile yönetim bir araya gelecek, kendisine bir plaket verilecek. Ayrıca yönetimin de katılacağı bir basın toplantısı üzerinde çalışmalar devam ediyor. Böylelikle Giuliano Terraneo'nun krize yol açan açıklaması, bu şekilde telafi edilmeye çalışılacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Emre'ye Veda Töreni Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet gökçe: Emre yi sattınız. Emre'yi satanı bizde satarız 3 5 Yanıtla
  • adalet: ne töreni kardesim ne yaptiki takimi bölmekten satmaktan başka 4 2 Yanıtla
  • Ahmet: Fenerbahçe hızla Portekiz ve Brezilyalı mezarlığına dönüşüyor... 4 0 Yanıtla

Advertisement