Fenerbahçe - Gaziantepspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe - Gaziantepspor Maçından Notlar

Lacivertli ekip 39 kez galip ayrılırken, kırmızı-siyahlı ekip 11 kez üstünlük sağladı.

01.05.2016 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lacivertli ekip 39 kez galip ayrılırken, kırmızı-siyahlı ekip 11 kez üstünlük sağladı.

Öte yandan Fenerbahçe- Gaziantep mücadelesi, Kulüpler Birliği Vakfı'nın Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylara tepki çekmek için aldığı karar doğrultusunda 2 dakika gecikmeli başladı.

FENERBAHÇE'DE 4 FUBOLCU MÜCADELEDE YOK

Fenerbahçe'de Raul Meireles ve Mehmet Topuz'un yanı sıra sakat olan Lazar Markovic ile bir süredir kadro dışı bırakılan ve hakkında henüz karar alınmayan Caner Erkin, Gaziantepspor maçında forma bulamadı.

Sarı-lacivertli ekipte 3 futbolcu da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Gaziantepspor maçında forma bulan Volkan Demirel, Diego Ribas ve Robin van Persie, sarı kart görmeleri halinde ligin 32'nci haftasındaki Medipol Başakşehir maçında görev alamayacaklar.

GAZİANTEPSPOR'DA 3 FUTBOLCU FORMA GİYEMEDİ

Gaziantepspor'da 3 futbolcu sakatlıkları sebebiyle forma giyemedi. Son zamanlarda puan kayıpları yaşayan ve küme düşme hattına yaklaşan Gaziantepspor'da Guano, İlker Günaslan ve Abdulkadir Kayalı sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemediler.

VAN PERSİE 500'ÜNCÜ MAÇINDA

Sarı-lacivertli ekibin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie, Gaziantepspor mücadelesi ile kariyerinin 500'üncü maçında görev aldı. Hollanda'da Feyenoord, İngiltere'de Arsenal ve Manchester United'da forma giyen van Perise, 5'inci dalya heyecanını Fenerbahçe forması ile yaşadı.

BRUNO ALVES DALYA DEDİ

Portekizli futbolcu Bruno Alves, Fenerbahçe forması ile 100'üncü resmi maçına çıktı.

Sarı-lacivertli kulübe 2013 yılında dahil olan Alves, Gaziantepspor karşısında dalya dedi.

TRABZON KÜMEYE TEZAHÜRATI

Sarı-lacivertli taraftarlar geçen hafta yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonsor ile ilgili tezahüratta bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında karşılaşan Trabzonspor ile Fenerbahçe maçta yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilmiş, daha sonra ise TFF tarafından Fenerbahçe 4-0 hükmen galip sayılmıştı. Gaziantepspor maçı için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne gelen taraftarlar, hep bir ağızdan 'Trabzon kümeye' tezahüratları yaparak tepkilerini dile getirdiler.

Öte yandan sarı-lacivertli taraftarlar maç başlamadan önce bir süre yaşanan terör olayları için 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', son zamanlarda gündemde olan laiklik açıklamaları ile ilgili olarak da 'Türkiye Laiktir Laik Kalacak' tezahüratında bulundular.

STAT TAMAMEN DOLMADI

Fenerbahçe taraftarları Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ndeki mücadelede stadı tamamen dolduramadı.

Şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de Gaziantepspor ile oynanan mücadelede önceki maçlara göre tamamen dolmadı.

11'LER

Fenerbahçe'nin ilk on biri şu şekilde: Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Gökhan, Bruno Alves, Mehmet Topal, Josef, Volkan Şen, Alper, Nani, Robin van Persie Gaziantepspor'un on biri: Karcemarskas, Muhammed, Elyasa, Arokoyo, Koray, Hürriyet, Abuda, Orkan, Doğanay, Emre, Larsson - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe - Gaziantepspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement