Fenerbahçe Gözünü Zirveye Dikti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Gözünü Zirveye Dikti

Fenerbahçe Gözünü Zirveye Dikti

Galatasaray'ın Balıkesir deplasmanında kaybettiği haftada Fenerbahçe evinde kazanarak liderliği ele geçirmek istiyor.

21.09.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü Kadıköy'de Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, sahasında puan kaybetmek istemiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisinin desteğiyle rakiplerine üstünlük kuran sarı-lacivertliler, Gaziantepspor maçından da sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ligin ilk haftasında Kadıköy'de Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci haftada Trabzonspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı.

İlk haftada deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Gaziantepspor ise ikinci haftada sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Gaziantepspor maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek.CANER VE MEHMET'İN DURUMLARI KRİTİK

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları düzelen ve takımla çalışmalara başlayan Caner Erkin ile Mehmet Topal'ın Pazar günkü maçta forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de cezalı olan Volkan Demirel, Gaziantepspor maçında da forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde ayrıca Egemen Korkmaz ve Raul Meireles'in sakatlıkları bulunuyor. MUHTEMEL 11'LERFenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i: Mert, Gökhan, Bekir, Bruno Alves, Caner, Kuyt, Mehmet, Emre, Diego, Sow, EmenikeGaziantepspor'un muhtemel ilk 11'i: Karcemarskas, Koray, Arokoyo, Elyasa, Şenol, Chico, Gökhan, Oğuzhan, Mustafa, İbrahim, Muhammet

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Gözünü Zirveye Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement