Fenerbahçe İdmanları İha ile Kayda Alıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İdmanları İha ile Kayda Alıyor

Fenerbahçe İdmanları İha ile Kayda Alıyor

Antrenman tekniklerinde dünya standartlarını yakalayan F.Bahçe'de son yenilik idmanların helikopter kamerayla kayda alınması oldu.

12.11.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tesis anlamında dünya standartlarını zorlayan Fenerbahçe, antrenman tekniklerinde de üç büyüklerle yarışırken, teknolojik altyapı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Adını ilk olarak savaş alanlarında duyduğumuz DRONE olarak bilinen İHA (İnsansız Hava Aracı) artık Samandıra semalarında da geziniyor. Fenerbahçe'nin saha idmanları uzaktan kumandalı helikopter kamerayla baştan sona kayda alınıyor. Tepe açıdan alınan bu görüntüler sayesinde özellikle futbolcuların aldıkları pozisyonlar geniş bir açıdan net olarak tespit ediliyor. Kartal ve ekibi ellerindeki donelerle hataları belirliyor ve bir sonraki antrenman programı tespit edilen bu eksikleri gidermek üzerine şekilleniyor.

Başkanımız sağ olsunTeknolojik destekli çalışmaların hataları minimuma indirdiğini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal yeni sistem sayesinde önemli veriler elde ettiklerini söylerken, "Bu sistemleri kurabilmek için büyük mücadeleler verdik. Bunları oturtabilmek için sabahlara kadar çalıştık, yurt dışında analizler yaptık. Bize bu ortamı sağlayan Başkanımız Aziz Yıldırım'a da çok teşekkür ediyoruz" dedi. Fenerbahçe Yönetimi, daha önce de futbol takımının kullanımına Alter G, hava basınçlı ağırlık cihazları, futbolcunun ağırlığını kaslarına verdiği reaksiyona göre parkur düzenleyen akıllı bisikletler ve son teknoloji sağlık ürünleri sunmuştu.

M.EMİN ULUÇ

Kaynak: NetGazete.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe İdmanları İha ile Kayda Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement