Kuyt, Feyenoord'a Yeşil Işık Yaktı - Son Dakika
Spor

Kuyt, Feyenoord'a Yeşil Işık Yaktı

Kuyt, Feyenoord\'a Yeşil Işık Yaktı

Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinden dolayı menajeriyle bir araya gelemediğini söyleyen Kuyt, Feyenoord'a transferine bir kez daha yeşil ışık yaktı.

26.03.2015 07:58  Güncelleme: 08:47

Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcusu Dirk Kuyt, Feyenoord'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hollanda basınına konuşan 34 yaşındaki futbolcu, konuyu menajeriyle konuşacağını ancak Türkiye'deki takvim yüzünden henüz bunu gerçekleştiremediğini söyledi.

"HOLLANDA'NIN GIGS'İ OLMAK İSTİYORUM"

Milliyet'in haberine göre; Kuyt, " Galatasaray'a karşı oynadık. Ardından Beşiktaş derbisi için sahaya çıktık. Bu maçların yoğunluğundan, menajerim Rob Jansen ile bir araya gelip geleceğimi konuşma fırsatım olmadı. Her eski oyuncu Hollanda'ya kulüp sevgisinden dolayı dönmek ister. Sonuçta Avrupa'nın başka yerlerinde daha çok para kazanabilirsiniz. Ancak ben Hollanda'nın Ryan Giggs'i olmak istiyorum" diye konuştu.

BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Manchester United'ın efsane ismi Giggs 40 yaşına kadar oynadıktan sonra geçtiğimiz yıl emekliye ayrılmıştı. Sarı-lacivertli oyuncunun açıklamaları, yakın bir gelecekte futbolu bırakmayı düşünmediği şeklinde yorumlandı. Öte yandan herkesin Ajax'ı Feyenoord'dan daha büyük bir kulüp olarak nitelendirdiğine de dikkat çeken Kuyt, ancak kendisine göre durumun tersi olduğunu belirtti, ailesinde de büyük bir Feyenoord sevgisi olduğunu dile getirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kuyt, Feyenoord'a Yeşil Işık Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ege-bölgesi: Nereye gidiyorsun kardesim, emreyi yollariz daha Iyi:-)))) 1 0 Yanıtla
  • Ayk: İşallah gitmez 0 1 Yanıtla
  • Gitme lan: Gitme lan muydu 0 0 Yanıtla

Advertisement