Fenerbahçe Manyas'ta Spor Tesisi Kurmak İçin Arazi Baktı - Son Dakika
Politika

Fenerbahçe Manyas'ta Spor Tesisi Kurmak İçin Arazi Baktı

Fenerbahçe Manyas\'ta Spor Tesisi Kurmak İçin Arazi Baktı

Fenerbahçeli bazı yetkililer, Manyas'ta spor kompleksi kurulması için incelemelerde bulundu.

24.02.2016 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli bazı yetkililer, Manyas'ta spor kompleksi kurulması için incelemelerde bulundu.

Cemil Turan, Zafer Tüzün, Metin Mataracı, Hasan Saygı ve voleybol şubesi sorumlusu Ahmet Yetkin, önce Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin'i ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Manyas'ta ki TOKİ konutlarının yer aldığı alanın yanıyla Kızık Mahallesi arasında kalan 100 dekar civarındaki araziyi Belediye Meclisi kararı ile sembolik ücretle sportif yatırımlar yapmak kaydıyla Fenerbahçe'ye verebileceklerini belirten Belediye Başkanı Tancan Barçin, şunları söyledi:

"İlçemize bacasız sanayi kurulması için gerekli olan her türlü çabayı sarf ediyoruz. Bu alanda termal su çıkma olasılığı da çok yüksek. Zaten 3-4 kilometre mesafede termal tesisler mevcut. Spor tesisleri için bulunmaz bir ortam mevcut. Belediye olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız."

Cemil Turan ise, "Tabiat, gerçekten çok güzel. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a bir sunum yapacağız. Manyas, İstanbul'a 2 saat mesafede, bir sıkıntı olmaz. Mart ayında tekrar gelip bu konuyu netleştireceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Barçin, Fenerbahçeli yetkililere daha sonra ilçede bulunan termal tesislerle spor kompleksi yapılması için önerilen araziyi gezdirdi. - Manyasbalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Fenerbahçe Manyas'ta Spor Tesisi Kurmak İçin Arazi Baktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement