Fenerbahçe'nin Milli Kalecisi Volkan Demirel Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Milli Kalecisi Volkan Demirel Açıklaması

Fenerbahçe\'nin Milli Kalecisi Volkan Demirel Açıklaması

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçta şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

08.03.2015 22:43

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçta şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Volkan, derbiyi kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Nasıl, ne oynadığımızı, buralara nasıl geldiğimizi biliyorduk. Hafta içi arkadaşlarıma içimin rahat olduğunu ve kazanacağımızı söylemiştim. Bugün tek golle geçtik. Daha farklı da olabilirdi. Güzel galibiyet aldık. Taraftarımızı kutluyorum. Bundan sonra her hafta böyle doldursunlar stadı. Galatasaray'dan, Beşiktaş'tan iyi takım olduğumuzu ve eninde sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım olduğumuzu gösterdik."

Cezasının ardından hafta içi Türkiye Kupası'nda oynadığını hatırlatan tecrübeli kaleci, "Benim maç eksiğim olmaz. Cepten yerim, sıkıntı olmaz. Benim oynamam gerekiyor. Bazen saçmalıklar yapıyorum. Bunu duygusallıktan ve Fenerbahçeliliğimden yapıyorum. Karşı tarafa art niyetim söz konusu değil. Takıma geri döndüğüm için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Kuyt: "Kendimi çok iyi hissediyorum"

Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golü kaydeden Dirk Kuyt, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Hollandalı futbolcu, hiçbir zaman pes etmeyen bir takım olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz, çok fazla kaliteliyiz. Kalitemizi inandığımız için pes etmiyoruz. Şampiyonluk yarışında kalabilmek için galibiyete ihtiyacımız vardı ve aldık. Feyenoord ve Liverpool'da derbilerde galibiyet golü atmıştım. Bugün de bunu yaptım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Harika bir takım performansı ortaya koyduk. Tüm takım halinde çok iyi mücadele edip, savaştık. Son iki maçta olduğu gibi zor günlerde beraberiz. Bugün de güzel bir anda beraberiz. Bu takımın en özel gücü bu. Bu sayede de şampiyon olacağız."

Maçta gol atacağını çocuklarına söylediğini anlatan Kuyt, "Çocuklarım bu maçın benim ve Fenerbahçe için ne kadar önemli olduğunun farkındaydılar. Oğluma gol atacağımı söylemiştim. Oğullarım şunu biliyor, hiçbir zaman pes etmeyen babaları var. Galibiyet getiren golü attığım için mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Milli Kalecisi Volkan Demirel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement