Şüpheliler İçin Ek Gözaltı Süresi! - Son Dakika
Spor

Şüpheliler İçin Ek Gözaltı Süresi!

Şüpheliler İçin Ek Gözaltı Süresi!

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili gözaltına alınan iki şahıs için bir gün daha ek gözaltı süresi alındığı belirtildi.

08.04.2015 10:22  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 4 Nisan Cumartesi gecesi Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili gözaltına alınan iki şahıs için bir gün daha ek gözaltı süresi alındığı belirtildi.

EK GÖZALTI SÜRESİ ALINDI

Söz konusu saldırıya ilişkin dün sabah Sürmene ilçesinde gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A'nın Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifade alma süreci devam ediyor. 2 şahıs için bir gün daha ek gözaltı süresi alınırken, gözaltındaki şahıslardan Nihat S. bu sabah eski Emniyet binasından ifadesi alınmak üzere yeni Emniyet binasındaki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

KRİMİNAL İNCELEME DEVAM EDİYOR

Öte yandan, olaydan bir gün sonra saldırının gerçekleştiği bölgeye 100 metre mesafede dere içinde bulunan ve incelenmek üzere Samsun Kriminal Laboratuvarı'na gönderilen av tüfeğinin kriminal incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

İnceleme sonunda av tüfeğinin saldırıda kullanılıp kullanılmadığı ve üzerindeki parmak izinin olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Nihat S.'ye ait olup olmadığı tespit edilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şüpheliler İçin Ek Gözaltı Süresi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .....: Merhaba ben şöförü geçmiş olsun Allah şifalar diliyoruz yunus Emre Dolanbay 0 0 Yanıtla

Advertisement