Fenerbahçe Sıcak Bölgede - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Sıcak Bölgede

Fenerbahçe Sıcak Bölgede

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetler ile eşleşti.

04.02.2016 07:42

SPORCOPE ÖZEL HABER - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetler ile eşleşti. 9 Şubat'taki ilk maç Amedspor'un sahasında oynanacak. TFF'nin, Diyarbakır temsilcisine verdiği cezadan dolayı seyircilerin yer alamayacağı karşılaşmanın nerede yapılacağı ise henüz netleşmiş değil. Diyarbakır'daki çatışmalardan dolayı karşılaşmanın Şanlıurfa'ya alınması da gündemde.

Ancak Amed Sportif - Fenerbahçe maçı, Diyarbakır'daki Seyrantepe Stadyumu'nda oynanması durumunda Sarı-lacivertli takımın ulaşımı konusunda herhangi bir sıkıntısı olmayacak gibi gözüküyor. Amedspor'un maçlarını oynadığı 5000 kişi kapasiteli stat Diyarbakır'da çatışmaların yaşandığı Sur bölgesine yaklaşık 15 km uzaklıkta bulunuyor. Ergani yolu üzerinde yer alan stada hava alanından ulaşım ana arterlerden sağlanıyor. Ergani, Diyarbakır'da yeni yerleşimlerin yapıldığı şehrin en büyük ilçesi durumunda. Seyrantepe Stadyumu'nun olduğu bölgede herhangi bir çatışma söz konusu değil.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe arasındaki maçın nerede yapılacağı henüz netleşmiş değil. 9 Şubat'ta seyircisiz olarak oynanacak karşılaşma gerekli güvenlik önlemlerinin sağlanamaması durumunda Şanlıurfa'ya alınabilir.

Türkiye Futbol Federasyonu, Amedspor ile Başakşehir arasında oynanan maçta seyircilerin sebep olduğu "ideolojik propaganda" nedeniyle Diyarbakır temsilcisine 1 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Sıcak Bölgede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement