Fenerbahçe, Vanlı Çocukları Ağırlayacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Vanlı Çocukları Ağırlayacak

Fenerbahçe, Vanlı Çocukları Ağırlayacak

Yaşamlarını konteyner kentte sürdüren Vanlı depremzede çocuklar, yarın İstanbul'a gelerek, sarı lacivertli futbolcularla tanışacak.

07.05.2014 12:15

Fenerbahçe Kulübü, 2011 yılında yaşanan depremin ardından yaşamlarını konteyner kentte sürdüren Vanlı depremzede çocukları İstanbul'da ağırlayacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şarkıcı Rojin'in girişimleriyle başlatılan, "Van Benim Ben Vanım" projesiyle, depremin ardından yaşamlarını konteyner kentlerde, güç koşullarda sürdüren ailelere dikkat çekilmesi amaçlandığı belirtilerek, "Daha önce bu tür çeşitli sosyal sorumluluk projelerine memnuniyetle evsahipliği yapan Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım, Vanlı çocuklara da kucak açarak, Kardemir Karabükspor maçı öncesinde onlara 'Rüya Bir Gün' yaşatmayı amaçlıyor" denildi.

Türk Hava Yolları'nın ulaşım sponsorluğunu üstlendiği çocukların, Fenerbahçe taraftarı şarkıcı Funda Arar eşliğinde yarın İstanbul'a geleceği kaydedildi. Atatürk Havalimanı'nda Rojin'in karşılayacağı Vanlı çocukların, öğle yemeğinde Etiler Develi Restoran'ın misafiri olacağı, Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın yanı sıra Aziz Yıldırım'ın kızları Hande Gamgam ve Gülşah Gordi ile eski yönetici Yasemin Merçil'in de yemekte çocuklara eşlik edeceği bildirildi. Yemek sonrası Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sarı-lacivertli futbolcularla bir araya gelecek çocukları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in Sarıyer Belediyesi Konukevi'nde ağırlayacağı belirtildi.

Vanlı depremzede çocukların, İstanbul gezisinin ardından yine THY'nin sponsorluğunda evlerine geri döneceği ifade edildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Vanlı Çocukları Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement