Fenerbahçe'ye Bir İyi Bir Kötü Haber - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Bir İyi Bir Kötü Haber

Fenerbahçe\'ye Bir İyi Bir Kötü Haber

Fenerbahçe'ye sakatlardan bir iyi bir kötü haber geldi.

26.01.2017 18:45

Fenerbahçe'ye sakatlardan bir iyi bir kötü haber geldi. Sarı Lacivertlilerde adale yırtığı rahatsızlığını atlatan Mehmet Topal Kayseri deplasmanında forma giyebilecek duruma geldi.



Mehmet Topal'dan gelen iyi haber Teknik Direktör Dirk Advocaat'ın yüzünü güldürürken, Hollandalının Mehmet Topal-Josef de Souza ikilisini yine ön libero pozisyonunda görevlendireceği, ofansiz alanda ise Salih Uçan'a ilk onbirde şans vereceği bildirildi.



Sarı Lacivertlilere kötü haber ise Ozan Tufan'dan geldi: Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve sol arka adalesinde ödem tespit edilen Ozan'ın pazar günkü maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.



Çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Advocaat'ın duran top organizasyonları üzerinde durduğu belirtildi. Rakip Kayserispor'un ligin en çok duran toptan gol bulan iki takımından biri olduğu tespitinde bulunan Hollandalı Teknik Adamın özel olarak takımını hazırladığı gelen haberler arasında.



Kayserispor ile ligde oynadıkları ilk maçta da duran toplardan iki gol yediklerinin altını çizen Advocaat'ın savunma organizasyonları üzerinde oyuncularını çalıştırdığı ifade edildi.



Öte yandan haftasonu tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı havanın Kayseri'de de etkili olacağını değerlendiren Fenerbahçe'de yetkililer alternatif seyahat programları üzerinde de çalışıyorlar. Sarı Lacivertlilerin Kayseri'ye iniş yapılamaması halinde Adana'dan karayolu yolculuğu B planı olarak organize ediliyor.Lig TV

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Bir İyi Bir Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement