Ferah Yaşam Alanında Sağlıklı Yaşam Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Ferah Yaşam Alanında Sağlıklı Yaşam Anlatıldı

Ferah Yaşam Alanında Sağlıklı Yaşam Anlatıldı

Nestle Pure Life'ın 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' kampanyasının yüzü Pınar Altuğ Atacan ve kampanyaya destek veren ünlülerin Beslenme ve Diyet Uzmanı Banu Kazanç, Gaziantep'in ferah yaşam alan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçilerle...

28.10.2013 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nestle Pure Life'ın 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' kampanyasının yüzü Pınar Altuğ Atacan ve kampanyaya destek veren ünlülerin Beslenme ve Diyet Uzmanı Banu Kazanç, Gaziantep'in ferah yaşam alan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçilerle buluştu.

Nestle ve Sanko Park işbirliğiyle Sanko Park ana atriumda gerçekleştirilen etkinlikte, diyet ve beslenme uzmanı Banu Kazanç obeziteyle mücadelede nasıl beslenmek gerektiğini anlatırken, ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan sağlıklı yaşam ve yeterli su tüketimi konusunda ipuçları paylaştı.

Spor eğitmeni Tuğba Hatun Buyurucu ise tüm katılımcılara gün boyu uygulayabilecekleri basit hareketler gösterip katılımcılarla birlikte spor hareketleriyle ilgili bilgiler aktardı.

Nestle Pure Life, obezite ile mücadelede su içmenin, hareket etmenin, sağlıklı beslenmenin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla başlattığı projenin etkinliğinde, katılımcılara pilates bantları hediye ederek evlerinde, iş yerlerinde kolay uygulayabilecekleri hareketleri gösterdi.

Etkinlikte aynı zamanda, katılımcıların kas ve yağ ölçümleri yapılarak, sağlıklı beslenme önerilerinde bulunuldu.

Bu gibi sosyal sorumluluk projelerin önemine vurgu yapan Sanko Park Müdürü Niyazi Büyükaksu, Gazianteplilerin etkinliğe yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ferah Yaşam Alanında Sağlıklı Yaşam Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement