Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının bir tatilcinin aracına zarar verdiği görüntüler ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının bir tatilcinin aracına zarar verdiği görüntüler ortaya çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Belediye Başkanı Alim Karaca ile korumasının tatilci Çağlar Özbakır'la tartıştığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Başkan Karaca ve korumasının sürücünün yanına koşarak geldikten sonra arabasına zarar verdiği görülüyor.

23.09.2020 21:51  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatilci Çağlar Özbakır'ın, korumasıyla birlikte hakaret ettiği yönünde şikayette bulunduğu CHP'li belediye başkanı Alim Karaca ile arasında yaşanan gerginlik anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Başkan Karaca ve korumasının olay yerinden kaçan ancak 200 metre uzaklıkta duran sürücünün yanına koşarak geldikten sonra arabasına zarar verdiği görülüyor.

HAKARETE UĞRAYIP, ARACINA ZARAR VERİLDİ

Fethiye'de 29 Ağustos günü meydana gelen olayda tatilci Çağlar Özbakır, otomobiliyle trafikte ilerlerken arkasından gelen aracın sürücüsüyle tartışmaya başlamıştı. Bir süre sonra otomobilini kenara çeken Özbakır ile diğer aracı kullanan sürücü ve araçtaki diğer kişi arasında yaşanan tartışma büyüdü. Özbakır, iddiaya göre hakarete uğrayıp, aracına zarar verildi. Polis merkezine giderek suç duyurusunda bulunan Özbakır, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile koruması tarafından hakarete uğrayıp, aracına zarar verildiğini söyledi.

Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının bir tatilciyle tartıştığı anların görüntüleri ortaya çıktı

3 SUÇTAN İFADE VERDİ

Şikayetin ardından Başkan Karaca, 'mala zarar verme', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlamasıyla ifade verdi. Özbakır, gazetecilere yaptığı açıklamada ise trafikte tartıştığı kişiye yol verirken yanında duran araçtaki diğer kişinin kendisinin belediye başkanı olduğunu söylediğini, aralarında yaşanan tartışmanın ardından hakarete uğrayıp aracına zarar verildiğini söylemişti.

BAŞKAN VE KORUMASININ TATİLCİNİN ARKASINDAN KOŞTUĞU GÖRÜLDÜ

Başkan ve tatilci arasında yaşanan gerginlik anı ile ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Alim Karaca ve korumasının tartışmanın ardından uzaklaşan ancak 200 metre sonra kırmızı ışıkta duran tatilcinin yanına koşarak aracına zarar verdiği görüldü.

İlçede bu gelişmeler yaşanırken CHP kanadından ise bu olayla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı.

Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının bir tatilciyle tartıştığı anların görüntüleri ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Kız arkadaşıyla ilçeye otomobille tatile gelen Çağlar Özbakır, 30 Ağustos'ta, trafikte Fethiye Belediye Başkanı ve koruması ile tartışmıştı. Özbakır, tartışma üzerine arkasından gelen Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının kendilerine hakaret ettikleri ve otomobiline zarar verdiklerini ileri sürerek şikayetçi olmuştu.

Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının bir tatilcinin aracına zarar verdiği görüntüler ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının bir tatilcinin aracına zarar verdiği görüntüler ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (96)

  • F.Erbaş: Yarın barışırlar öbür güne kalmaz, hepsi bu kadar! 15 3 Yanıtla
  • özgür: fethiyede akp li yok ki bu kadar rahat kabadayılık yapıyor 7 6 Yanıtla
  • Biri: Birr yanlislik olmali.Alim Bey efendi biridir.Iletisim sorunu yasanmis olabilir.Bilemedim. 2 3 Yanıtla
    deist: tabi kesin öyledir 1 1 Memo: Meclis üyesi misin yoksa akrabası mı. Esnafın anası ağlıyor eve gelen şu paralarına bile çöp parası yazıyor.parti savunması yapacağınıza hakkınızı arayın. Bir çok belediyede alınmayan parayı bizlerden alıp konser etkinlik diye carcur ediyorlar 1 1
  • Kabadayi: O şahıs provakatorluk amacı ile ilçeye gitmiş. Başkan keşke sinirlerine hakim olabilse. Ama ben de olsam ana vavrat küfür de saldırırdım. Ve adam belli bir süre sonra aracından inerek tahrik etmeye devam ediyor 2 2 Yanıtla
  • Hasan usta : Bi beledye başkanı örnek olacagı yerde yazık yazık 4 0 Yanıtla
  • : Gereksiz bir başkan Fethiye iz için 3 1 Yanıtla
  • : Alim Bey son derece efendi birisidir.Bir yanlis iletisim soz konusu olabilir.Bilemedim. 2 2 Yanıtla
    deist: isimsiz troller sizi 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement