Fethiye'de Sokak Tangosu İlgiyle İzlendi - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Sokak Tangosu İlgiyle İzlendi

Fethiye\'de Sokak Tangosu İlgiyle İzlendi

Anadolu Üniversitesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 33 kişilik öğrenci grubu çeşitli etkinliklere katılmak ve sokak tangosunu yaygınlaştırmak amacıyla Fethiye’ye geldi.

07.04.2014 11:30

Anadolu Üniversitesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 33 kişilik öğrenci grubu çeşitli etkinliklere katılmak ve sokak tangosunu yaygınlaştırmak amacıyla Fethiye'ye geldi.

Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde bir anda tango yapmaya başlayan çok sayıda öğrenciye çevreden geçen tango severlerde katıldı. 3 günlük etkinlik çerçevesinde Fethiye'de sokak aralarında da tango yapmayı sürdüren gençler izleyenler tarafından da alkışlandı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alemdar Sungar, Anadolu Üniversitesi dans kulübü ve Arinna Dans Okulu yetkilisi Ebru Sungar Fethiye'de yaşayan tangoculardan Nural Yılmaz, Can Cinte Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde müzik eşliğinde muhteşem bir tango gösterisi sundular. Onlarca kişinin ilgiyle izlediği tango gösterisini sokak tangosunu yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyleyen Öğretim Görevlisi Alemdar Sungar ile eşi Ebru Sungar Arjantin ve pek çok ülkede yaygın olan sokak tangosunu yaygınlaştırmak istediklerini Atatürk'ünde çok sevdiği Tango'yu Fethiye'de de halka sevdirmek için geldiklerini 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle sokaklarda tango yapacaklarını söyledi.

Fethiye'de Tango kıpırtıları bulunduğunu söyleyen Alemdar Sungar ve Ebru Sungar çifti "Fethiye'de tango'nun sevildiğini bizzat gördük. Halkın tangoya gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti" dediler.

Nural Yılmaz ve Can Cinte'de "Tangonun okulunda öğretilmesi ve öğrenciler tarafından yaygınlaştırılması bizleri mutlu etti"diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Sokak Tangosu İlgiyle İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement