İskoç Müzisyen Ewan Manson Fethiye'de Öldü - Son Dakika
Güncel

İskoç Müzisyen Ewan Manson Fethiye'de Öldü

İskoç Müzisyen Ewan Manson Fethiye\'de Öldü

Muğla'da tatil yapan İskoçyalı müzisyen 23 yaşındaki Ewan Manson, ATV motosikletle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

27.06.2015 17:30  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde tatil yapan İskoçyalı müzisyen 23 yaşındaki Ewan Manson, ATV motosikletle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazaya yoldaki mıcırın neden olduğu kaydedilirken Manson'un hayatını kaybetmesinin ardından yoldaki mıcır temizlendi.

MICIR YÜZÜNDEN KAYGANLAŞAN YOLDA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'ndeki kaza, geçen pazartesi günü saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Gezinti yapmak için kiraladığı 07 FKU 88 plakalı ATV motosikletle Hisarönü Mevkii'nden Kayaköy Mahallesi'ne seyreden Ewan Manson, mıcır nedeniyle kayganlaşan keskin virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

MANSON HASTANEDE HAYATNIKAYBETTİ

Yoldan çıkan ATV ile birlikte şarampole yuvarlanan Ewan Manson ve arkadaşı İngiliz Stuart Glyn yaralandı. Başını şarampoldeki kayalara çarpan Ewan Manson 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından götürüldüğü hastanede yaşamını yitirirken, Stuart Glyn ise tedaviye alındı.

MICIR TEMİZLENDİ

Manson'un hayatını kaybettiği yolda kazanın ardından bir takım önlemler alındığı görüldü. Asfaltın erdiği gerekçesiyle yola dökülen mıcır kazanın ardından süpürüldü. Ewan Manson hayatını kaybettiği ATV motosiklet ise tamir için Fethiye Sanayi'ne gönderildi.

"BÖLGENİN İMAJI AÇISINDAN SON DERECE OLUMSUZ"

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Fethiye Bölge Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Taşçı, geleceği parlak değerli bir müzisyenin Fethiye'de hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Bölgenin imajı açısında da son derece olumsuz bir tablonun ortaya çıktığını anlatan Taşçı, son zamanlarda ATV motosiklet kazalarının sıklıkla yaşandığını kaydetti. Manson'un yokuş aşağı giderken yolun kaygan ve virajlı olmasından dolayı kaza yaptığının altını çizen Taşçı, tüm sevenlerine başsağlığı diledi.

İSKOÇYA'DA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Disco fun türünde müzik yapan bir grubun solistliğini yapan Ewan Manson'un ölümü ülkesi İskoçya'da üzüntü oluşturdu. İskoç Gençlik Tiyatrosu'ndan yayımlanan taziye mesajında, Manson'ın 'büyük bir yetenek' olduğu ve ölümünün 'müzik ve tiyatro dünyası için büyük kayıp' olduğu belirtildi. İskoç Gençlik Tiyatrosu'nun sanat direktörü Mary McCluskey ise "İnanılmaz yetenekli bir gençti. Büyük şok yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskoç Müzisyen Ewan Manson Fethiye'de Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement