Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Polleri Birleştirdi - Son Dakika
Yerel

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Polleri Birleştirdi

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Polleri Birleştirdi

Fethiye-Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi iki aşamadan oluşan sosyal sorumluluk projelerinin birinci basamağı olan “Poller Birleşsin” kampını okul bahçesinde gerçekleştirdi.

16.04.2015 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye-Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi iki aşamadan oluşan sosyal sorumluluk projelerinin birinci basamağı olan "Poller Birleşsin" kampını okul bahçesinde gerçekleştirdi.

Proje sorumlusu Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Ünlüsoy kamp hakkında açıklamarda bulundu. Pol;çadırı ayakta tutan karbon fiber çubuklara verilen isimdir. Biz de okulumuz Sıradışı Sporlar Kulübü Öğretmeni Onur Akay ile onunda kulüp programında olan kamp etkinliği ile bu projeyi birleştirerek; hayatlarına istemedikleri bir şekilde başlayan kardeşlerimize unutulmadıklarını, onların da toplumun bir parçası olduklarını,öğrencilerimizin empati kurarak onları anlamalarını ve toplumun bu konudaki duyarlılığını artırmak için bu projeyi oluşturduk" dedi. Akay "İki aşamalı projemizin birinci aşamasında Akıncılar Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ahmet Salmanve Okul Rehber Öğretmeni Zehra Balcı Çevik,Özel Eğitim Merkezi ve otistik çocuklar hakkında, İşaret Dili Eğitmeni Keziban Karaduru işitme engelli çocukların psikolojisi ve temel işaretler, İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak'ın görevlendirdiği Paramedik Hafize Çoban ve Sağlık Memuru Yaşar İnce ise kamp ortamında meydana gelebilecek olumsuzluklarda temel ilkyardım konularında öğrencilerimizi bilgilendirdiler. 01-05 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan ikinci aşamaya hazırlanan öğrenciler eğlenmeyi de ihmal etmediler. Kamp programındaki basit düğümler, çadır kurulumu, trekking gezisi, sucuk partisi, film gösterimi ve klasik gitarla çalınan şarkılarla gönüllerince eğlendiler" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Polleri Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement