Fethiye Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu - Son Dakika
Güncel

Fethiye Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Fethiye Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Yolun karşısına geçmek isterken canından olduMuğla'nın Fethiye İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken iki ticari hafif araçtan ibirinin çarpıp, diğerinin üzerinden geçtiği 70 yaşındaki Gülistan Özbay, yaşamını yitirdi.

07.08.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken iki ticari hafif araçtan ibirinin çarpıp, diğerinin üzerinden geçtiği 70 yaşındaki Gülistan Özbay, yaşamını yitirdi.

Kaza, Muğla-Fethiye Karayolu, Osman Kaya Bulvarı'nda dün (Cumartesi) saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

Kargı Mahallesi'ndeki oğlunu ziyaretten döndüğü öğrenilen Gülistan Özbay'a, Muğla'dan Fethiye yönüne giden Uğur Yener yönetimindeki 48 HU 476 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle asfalta fırlayan Özbay, kanlar içinde kaldı. Çevredekiler, arkadan gelen diğer araçları durdurmaya çalışıp, bir yandan da 112 Acil Servis'i arayıp yardım istedi. Ancak aynı istikametten gelen ve kazayı fark etmeyen Sami Özer'in kullandığı 77 BA 273 plakalı başka bir ticari araç, yerdeki Özbay'ı altına alıp, 5 metre sürükleyip, üzerinden geçti.

EŞİNİN BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Özbay, olay yerinde yaşamını yitirirken, polis her iki araç sürücüsünü de gözaltına aldı. Özbay'ın acı haberi alan eşi Ahmet Özbay ve diğer yakınları ise olay yerine geldi. Özbay'ın cansız bedeni başında yere uzanarak gözyaşı döken eşini ve yakınlarını mahalle sakinleri sakinleştirmeye çalıştı. Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özbay'ın cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

"DUR İKAZIMA UYMADI YAŞLI KADININ ÜZERİNDEN GEÇTİ"

Yakında işyeri bulunan Mehmet Cen, fren ve çarpma sesinin ardından kaza olduğunu anlayıp yola koştuğunu belirtip, "Yerde yaralı kadını gördüm. Arkadan gelen araçları durdurmak için işaret yapmaya başladım. 5-6 araç durdu. Ancak, Yalova plakalı araç 'dur' ikazıma uymayarak yaşlı kadını altına alıp, üzerinden geçti. Teyzemizin ölümünde iki aracın da sorumluluğu var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement