FETÖ'cü Bilişim Uzmanlarının TRT'den Kaçma Anı - Son Dakika
Güncel

FETÖ'cü Bilişim Uzmanlarının TRT'den Kaçma Anı

FETÖ\'cü Bilişim Uzmanlarının TRT\'den Kaçma Anı

FETÖ'nün darbe girişimi gecesinde, 5 bilişim uzmanının TRT ve Digitürk'ün yayınını kesmek için askerlerle iş birliği yaptığı tespit edildi.

10.08.2016 16:28  Güncelleme: 16:43

Darbe girişimin yaşandığı 15 Temmuz'da bir askeri helikopter, Ümraniye'den aldığı 5 bilişim uzmanını Vodafone Arena'ya indirdi. Ümraniye'de bir evde yapılan toplantının ardından TRT ve Digitürk'ün yayınını kesmek için askerler tarafından helikopterle Vodafone Arena'ya getirildikleri aktarılan bilişim uzmanlarının, Dolmabahçe'de gasbedilen belediye otobüsüyle TRT'nin Ulus ve Digitürk binalarına götürüldükleri belirlendi.

5 BİLİŞİM UZMANI TUTUKLANDI

Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından polisler tarafından yakalanan 5 bilişim uzmanından 2'sinin Samanyolu TV ve Kaynak Holding'in eski çalışanları olduğu belirtildi. Beş bilişim uzmanının, darbe teşebbüsüne destek verdikleri gerekçesiyle tutuklandığı kaydedildi.

KAÇMA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

TRT binasındaki güvenlik kameralarına yansıya görüntülerde FETÖ'cü bilişimciler N.A., S.G., H.Ş, darbe girişimin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından sivil kıyafetli olmanın da etkisi ile TRT binasının arka tarafından tellerden atlayarak kaçtıkları görülüyor.

Son Dakika Güncel FETÖ'cü Bilişim Uzmanlarının TRT'den Kaçma Anı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement