Fetö Darbe Girişimine Tepki - Kastamonu/gaziantep - Son Dakika
Güncel

Fetö Darbe Girişimine Tepki - Kastamonu/gaziantep

KASTAMONU Katılımcıların Türk Bayrağı ile görüntüleri Konvoydan görüntülerGAZİANTEP Toplanan vatandaşların görüntüleri Bayrak sallayan vatandaşların görüntüleri Ellerinde pankart tutan insanların görüntüleri Gıyabı cenaze namazının kılınması Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuşması Kastamonu'nun Azdavay İlçesinde FETÖ darbe girişimine tepki için konvoy oluşturuldu.

23.07.2016 01:13

KASTAMONU

Katılımcıların Türk Bayrağı ile görüntüleri

Konvoydan görüntüler

GAZİANTEP

Toplanan vatandaşların görüntüleri

Bayrak sallayan vatandaşların görüntüleri

Ellerinde pankart tutan insanların görüntüleri

Gıyabı cenaze namazının kılınması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuşması Kastamonu'nun Azdavay İlçesinde FETÖ darbe girişimine tepki için konvoy oluşturuldu.

Azdavay Belediye Başkanlığı önüne otomobil,kamyon,traktör gibi araçları ile gelen vatandaşlar araçlarını Türk Bayrakları ile donattılar.

Azdavay Kaymakamı Ali Güner ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'inde araçları ile katıldığı konvoy Merkez Mahallesi, Yenimahalle ve Bahçelievler Mahallesinde tur atarak FETÖ darbe girişimine tepkilerini dile getirdiler.

Başkan Civelek,yüzlerce aracın oluşturduğu konvoyun FETÖ darbe girişimine karşı Azdavay halkının tek yürek olduğunu gösterdiğini ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Fetö Darbe Girişimine Tepki - Kastamonu/gaziantep
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö Darbe Girişimine Tepki - Kastamonu/gaziantep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement