Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Şahinbey Belediyesinden yürütülen çalışma sonucu 9 memur açığa alındı.

20.07.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Şahinbey Belediyesinden yürütülen çalışma sonucu 9 memur açığa alındı.

Belediyeden yapılan açıklamada, 15 Temmuz 2016 tarihinde paralel ihanet çetesi tarafından kanlı ve alçakça yapılan darbe teşebbüsü sonunda belediyece yapılan incelemelerde, Şahinbey Belediyesi bünyesinde paralel yapıyla irtibatlı olduğu düşünülen Fen İşleri Müdürlüğü personeli Mehmet İnal ile Mehmet Yaşar Tölek, İmar ve Şehirçilik Müdürlüğü çalışanı Mustafa İzol ile Osman İşitmez, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü personeli Abdurahman Yücel, Hukuk İşleri Müdürlüğü çalışanı Mehmet Gökhan Kulakoğlu ile Fatih Demir, Park ve Bahçeler Müdürülüğü personeli Süleyman Erol ve kamu hastanelerinde görevli memur Ömer Ali Polat'ın açığa alındığı bildirildi.

Memurlar hakkında soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şahinbey Belediyesi olarak ilk günden beri her daim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve milletimizin yanında ve hizmetinde canımız pahasına durduk ve durmaya devam edeceğiz. Paralel devlet yapısı FETÖ örgütünün en son yaptığı kanlı darbeyi duyar duymaz, başta Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere tüm ekip ve ekipmanlarımızla darbeye karşı durduk ve durmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement