Fetö'nün Darbe Girişimi Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi Tepkiler

Birlik Haber-Sen Bilecik İl Temsilciliği, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

21.07.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlik Haber-Sen Bilecik İl Temsilciliği, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Birlik Haber-Sen Bilecik İl Temsilcisi Sedat Çakmak, PTT Başmüdürlüğü önünde yaptığı basın açıklamasında, "Darbe, milli iradeye, vatana, millete karşı yapılmış bir ihanettir. 15 Temmuz'daki darbe girişimi kadar alçakça, şerefsizce ve haysiyetsizce bir olay yoktur." dedi.

Hiçbir darbenin, manevi değerleri sömüren, tasması başkalarının elinde olan sözde hoca kılıklı bir hain tarafından yönetilmediğini vurgulayan Çakmak, şunları kaydetti:

"Hiçbir darbe, halkına karşı silah çekmemiştir. Hiçbir darbe, havadan halkını bombalamamış, halkının üzerinden tanklarla geçmemiştir. Milletin iradesini temsil eden ve milletin evi olan TBMM'ye bomba yağdırmamıştır. Bunları Polatlı'ya kadar gelen düşman orduları bile yapmamıştır. Fakat asker kılığına girmiş, beyinleri haşhaşla uyuşturulmuş cani teröristler ve üst akılları, 15 Temmuzda bu millete tarifsiz acılar yaşatmışlardır. Bu darbeye yeltenen FETÖ terör örgütünün elebaşını ve beyinleri ele geçirilen yardakçılarını lanetliyor ve kınıyoruz. Milletin bağımsızlığını, namusunu korumak için sokağa çıkan, tankların önünde birer kahraman olarak dikilen, kanlarıyla bayrağının hürriyetini, milletinin istiklalini muhafaza eden şehitleri rahmetle, minnetle anıyor, yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement