Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Politika

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Edirne İl Temsilcisi ve Edirne Mimar Sinan Vakfı Başkanı Av. Şükrü Çeşme, "Bu girişim milli iradeye, milletin iradesine, özgürlük mücadelesine, demokrasi mücadelesine yapılmış bir saldırıdır.

18.07.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Edirne İl Temsilcisi ve Edirne Mimar Sinan Vakfı Başkanı Av. Şükrü Çeşme, "Bu girişim milli iradeye, milletin iradesine, özgürlük mücadelesine, demokrasi mücadelesine yapılmış bir saldırıdır." dedi.

Çeşme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimin kınadığını belirtti.

Darbe girişiminin Türk milletinin ve devletinin sağlam duruşuyla son bulduğunu söyleyen Çeşme, darbe girişimini lanetlediğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Yapılan bu darbe girişimini şiddetler kınıyorum. Bu girişim milli iradeye, milletin iradesine, özgürlük mücadelesine, demokrasi mücadelesine yapılmış bir saldırıdır. Bunun kabul edilmesi mümkün değildir. Biz Mimar Sinan Vakfı olarak Balkanlarda önemli çalışmalar yapan bir kuruluşuz. Bu anlamda ülkemizin o bölgeler çok güzel çalışmalar yaptığını görüyoruz. Bu tür askeri girişimlerin, bölgesel güç olma yolunda ilerleyen ülkemizin daha da ilerlemesini sekteye uğratmaya çalışan menfur girişimler olduğunu düşünüyoruz. Bu olaylar başta Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve halkımızın kararlılığıyla püskürtülmüştür. Bu menfur olaylarda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yararlılara acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement