Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine sert tepki gösterdi.

19.07.2016 12:55

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine sert tepki gösterdi.

İnebolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İşeri, yaptığı basın açıklamasında, bu hain kalkışmanın Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi sayesinde başarısızlığa uğradığını söyledi.

Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerle siyasetçilerin gösterdiği birlik ve beraberliğin en büyük takdiri hak ettiğini belirten İşeri şöyle konuştu:

"Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclis'teki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz."

İşleri, gücünü sandıktan ve yetkiyi milletten almayan bir irade istemediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement