Fetö'nun Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nun Darbe Girişimine Tepkiler

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösterdi.

19.07.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösterdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Özel, düzenlediği basın toplantısında, milletin ve milli kurumların, demokrasiye kasteden alçakça saldırıyı önlediğini söyledi.

Gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemediklerini vurgulayan Başkan Özel, "Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır." diye konuştu.

Milletin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah'ın yardımıyla bu belanın ve fitnenin durdurulduğunu vurgulayan Özel, şunları kaydetti:

"Bu şerden, hem demokrasimizi hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak, 'daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı' diyoruz."

Hopa

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ise, halkın sandığa ve demokrasiye sahip çıktığını aktardı.

Darbe girişimi haberlerinin ortaya çıktığı gece, camia olarak tepkilerini ilk anda ortaya koyduklarını belirten Akyürek, "Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi ile mümkün olmuştur. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefeti, siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik, kararlı duruş en büyük takdiri hak etmektedir." şeklinde konuştu.

Akyürek, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretleriyle kıvanç duyduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nun Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement