Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Çanakkale'nin Çan ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

21.07.2016 09:32

Çanakkale'nin Çan ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Çan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Emin Görgün, Menderes Parkı'nda, sivil toplum kuruluşları adına yaptığı açıklamada, darbe girişimi karşısında, Ahilik gelenek ve kültüründen gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan esnaf ve sanatkarların hiç düşünmeden canları pahasına, cesaret ve kararlılıkla dimdik ayakta durduğunu söyledi.

Görgün, ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşların sokaklara ve meydanlara korkusuzca ve cesaretle çıkarak, demokrasi nöbeti tutmalarının bugün olduğu gibi geleceğin en büyük teminatı olduğuna işaret ederek, "Demokrasiyi sahiplenme noktasında esnaf ve sanatkarlarımız, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde sarsılmaz bir iradeyle vatanın bütünlüğü, huzur ve güvenliği için daima devletimizin ve milletimizin yanında yer alacaktır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement