Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Karasu esnaf ve sivil toplum kuruluşları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

21.07.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karasu esnaf ve sivil toplum kuruluşları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

İlçe merkezindeki Kent Park'ta bir araya gelen Karasu Belediyesi, Karasu Esnaf Odası, Karasu Şoförler Odası, Karasu Ziraat Odası, Karasu Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Karasu Muhtarlar Derneği, ortak olarak "Darbeye Hayır" başlıklı basın açıklaması yaptı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, burada yaptığı açıklamada, FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunduğunu anımsattı.

Vatandaşın demokrasiye kasteden, milli iradeyi yok etmeye çalışan saldırıyı önlediğini belirten İspiroğlu, halkın topyekün demokrasiye sahip çıktığını anlattı.

İspiroğlu, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemediklerini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Çok şükür ki, milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah'ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement