Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Çankırı'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

22.07.2016 01:43

Çankırı'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Belediye Meydanı'nda toplanan ve ellerinde Türk bayrakları ile dövizler bulunan binlerce kişi, "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Vatan sana canım feda" sloganları attı. Meydana gelen muharip gaziler de ellerine aldıkları Türk bayrakları ile marşlar söyledi.

Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra darbe girişiminde şehit olanlar anısına dua edildi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu gece meydanda daha uzun süre kalacaklarını söyledi.

Vatanı hiç kimseye bırakmayacaklarını vurgulayan Dinç, "Teslim alamadılar, alamayacaklar. Her akşam Çankırılılar, vatanımız için meydanı dolduruyor. Sizlerle gurur duyuyorum." dedi.

Dinç, vatandaşlardan hiçbir zaman rehavete kapılmamalarını, tehlikenin geçtiğini düşünmemelerini istedi.

Bu millet ilerledikçe, yükseldikçe tehlike oranının artacağını dile getiren Dinç, "Bu ülkenin ilerlemesini, lider ülke olmasını istemiyorlar. O yüzden her zaman tetikte olacağız. Bir gün sosyal medya iletişimimiz, telefon iletişimimiz kesilebilir. Televizyonlarımız kesilebilir. İşte o zaman hemen bu meydana koşacağız. Meydanda buluşalım ki bizi gafil avlamalarının önüne geçelim. FETÖ ve satılmış uşaklarının 40 yıl işlediği bir hareketi bu millet bir gecede yerin dibine batırdı. Helal olsun size, helal olsun size, helal olsun size." diye konuştu.

Bu arada, sosyal medyadaki iddialar üzerine bazı vatandaşlar, 28. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı önünde toplandı. Belediyeye ait bazı iş makinelerinin çekildiği alanda, polis ekiplerince önlem alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement