Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Çubuk ve Baypazarı ilçelerinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine devam ediyor.

09.08.2016 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk ve Baypazarı ilçelerinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine devam ediyor.

Çubuk ilçesi Atatürk Parkı'nda kurulan platformun önünde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimine tepki gösterdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti destekleyen sloganlar attı. Alanda seslendirilen marş ve türkülere eşlik eden vatandaşlar, şehitler için dua da etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilk günden bu yana gerek Kızılay Meydanı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Atatürk Park'ında nöbet tutan vatandaşlara teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çarşamba akşamına kadar meydanlarda olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Demokrasi nöbetinin gönüllü sunucusu

FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı geceden bu yana "demokrasi nöbeti"nde gönüllü olarak sunuculuk yapan yerel sanatçı Ahmet Yılmaz, demokrasi nöbetine renk kattı.

Milli iradeye saygı ve desteklerini göstermek için üzerine düşen vazifeyi yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Yılmaz, etkinlikte şerefle ve severek gönüllü sunuculuk yaptığını belirtti.

Beypazarı

Beypazarı ilçesinde de vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni Ankara Parkı'nda sürdürdü.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, burada yaptığı konuşmada, ülkenin birliğine, dirliğine kasdeden, vatandaşları şehit eden FETÖ üyelerine karşı nöbeti sürdürdüklerini söyledi.

FETÖ yandaşlarına karşı ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini dile getiren Kaplan, şunları kaydetti:

"Tankların önüne yatarak, canını ülkesi için hiçe sayan vatandaşlarımız varken, bunların karşısında nöbetlerimizi hiç aksatmadan tutmalıyız, tutuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bunların yargılanmasını istiyoruz. 15 Temmuz gününden buyana demokrasi nöbetlerimizi, Ankara Kızılay ve Beypazarı Atatürk ve Ankara Parkı'nda sürdürüyoruz. Nöbetlerde bizleri yalnız bırakmayan Beypazarı halkına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement