Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, son demokrasi nöbetini tuttu.

11.08.2016 01:55

Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, son demokrasi nöbetini tuttu.

Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla, "Dik dur eğilme bu millet seninle", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Darbeye hayır", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı.

Meydanın bazı noktalarına, "Vatan için nöbetteyiz", "Darbeler geride kaldı", merhum başbakanlardan Adnan Menderes ve Turgut Özal ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı "Milletin Adamları" yazılı pankartlar asıldı.

Alanda vatandaşlarla oturup demokrasi nöbetine katılan Vali Ömer Faruk Koçak, konuşmasında, darbe girişimin olduğu ilk günden itibaren alanlarda olanlara teşekkür etti.

Koçak, "Nöbetleriniz uzun sürdü, büyük fedakarlıklar gösterdiniz. Biz sizin emrinizdeyiz ve hizmetinizdeyiz. Devlet kutsalsa eğer, millet sayesindedir. 15 Temmuz'da millet, bunu bir kez daha göstermiştir. Milletin üstünde hiçbir güç yoktur." dedi.

İncirliova

İncirliova ilçesinde darbe girişimini protesto etmek isteyen çiftçiler, traktörle yağmura rağmen konvoy oluşturdu.

Traktörlerin önüne Türk bayrakları asıldı, çevredeki vatandaşlar da konvoya destek verdi.

İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, gazetecilere açıklamasında, demokrasiye sahip çıkmak için ve şehitlerin anısına böyle bir organizasyon yaptıklarını söyledi.

Kötü günlerin geride kaldığını ifade eden Kaykı, "İnşallah iyi günler bizi bekliyor. Böyle bir gün bir daha inşallah yaşamayız. Allah'ım bir daha yaşatmasın, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Temennimiz bu." diye konuştu.

Çiftçilerden Nilgün Sert ise bir daha darbe görmek istemediğini vurgulayarak "Cumhuriyet, tek yönetim şeklimizdir. Tüm çiftçiler olarak darbeye hayır diyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement