Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bakü'deki Türk ve Azeri vatandaşların darbe girişimine tepki göstermesi İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın konuşması Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de toplanan Türk ve Azeri vatandaşları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimini protesto etti.

16.07.2016 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bakü'deki Türk ve Azeri vatandaşların darbe girişimine tepki göstermesi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın konuşması Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de toplanan Türk ve Azeri vatandaşları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimini protesto etti.

Azadlık Caddesi'nde toplanan Türk ve Azeri vatandaşları, Nesimi Belediye Başkanı Nazim Karahanov, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile iş adamları, ellerinde Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla darbe girişimini kınadı.

İzmit Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi eşliğinde sahil yoluna yürüyen grup, "Dik dur eğilme bu millet seninle", "İki devlet tek millet", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da Türk milletinin yine önemli bir sınavı, vatan sevgisiyle atlattığını belirtti.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Doğan, yaşanan olaylar nedeniyle üzüntülü olduklarını vurguladı.

Darbe girişimini kınadıklarına işaret eden Doğan, şunları söyledi:

"Türk milletinin kendi evlatlarına silah sıkan askerleri olamaz. Türk milletinin kendi parlamentosuna bombalayan Mehmetçiği olamaz. Bunlar başka bir şey. Bu vatan hainleri milletimizden, tek vücut halinde en güzel cevabı aldı ve almaya devam edecekler. Bu mücadele sürüyor çünkü. "

Öte yandan İzmit Belediyesince bugün Bakü'de düzenlenmesi planlanan 8. Uluslararası Pişmaniye Festivali, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement