Fetö'nün El Konulan Binası Halk Eğitime Tahsis Edildi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün El Konulan Binası Halk Eğitime Tahsis Edildi

Fetö\'nün El Konulan Binası Halk Eğitime Tahsis Edildi

Balıkesir'in Erdek ilçesinde FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında el konulan özel bir kreşe ait bina, Erdek Halk Eğitim Müdürlüğü hizmetine sunuldu.

06.03.2017 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Erdek ilçesinde FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında el konulan özel bir kreşe ait bina, Erdek Halk Eğitim Müdürlüğü hizmetine sunuldu.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında soruşturma kapsamında el konulan özel bir kreşe ait olan 5 katlı bina, 49 yıllığına Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmetine verildi.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, AA muhabirine yapığı açıklamada, binaya kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Alkan, "29 derslikli binanın ilk iki katını önümüzdeki eğitim-öğretim yılında kreş olarak kullanmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu bina halk eğitime gerçekten çok yakıştı. Çünkü derslik sıkıntımız vardı ve birçok kursumuzu açmak için yer kiralamak zorunda kalıyorduk. Kiraladığımız yerler çok farklı noktalarda olduğu için de denetimleriyle ilgili büyük problemler yaşıyorduk. Binanın bize tahsis edilmesiyle birlikte artık tüm kurslarımız tek çatı altında olacak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün El Konulan Binası Halk Eğitime Tahsis Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement