Fikirevim Ve Rpr Güçlerini Birleştirdi - Son Dakika
Güncel

Fikirevim Ve Rpr Güçlerini Birleştirdi

RPR Medya AŞ ile Türkiye'nin önde gelen reklam ajanslarından Fikirevim ortaklığında kurulan FKRPR, Başkent'te faaliyet gösteren firmalara hizmet vermeye başladı.

08.01.2016 15:59  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RPR Medya AŞ, Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE), Besa Grup, Uran Holding, MFZ Grup, Şahika Grup Yapı, YP İnşaat, İTO Yatırım, Onursal Gayrimenkul, ANKAREF Bilişim, LTS Teknoloji Grup, Toker Bebe, Steppo, Sualtı Araştırmaları Derneği, ERSA Mobilya ve Ofis Tekin gibi seçkin kuruluşların iletişim çalışmalarını yürütüyor.

Yaklaşık 12 yıldan bu yana reklam sektörüne yön veren marka projelere imza atan Fikirevim ise, inşaattan, finansa; mobilyadan, sağlığa; tekstilden, gıdaya kadar pek çok alanda hizmet veriyor.

Marka odaklı strateji belirleyen ve ilk on reklam ajansından biri olan Fikirevim Reklam Ajansı; Ankara'da YDA Group, Sofa Loca, İstanbul'da Avrupa Konutları, Tema İstanbul, Vadistanbul, Vadişehir, Kiptaş, İhlas Holding gibi firmaların kampanya süreçlerini başarıyla yürüterek marka bilinirliğine katkı sağladı. Ayrıca Penguen gıda, Pamidor çocuk giyim ve Özkan tekstil gibi daha birçok firmanın kampanya süreçlerine de liderlik etti.

FKRPR, Kayseri'de hayata geçirdiği çok sayıdaki konut projeleriyle tanınan ve Ankara'da konut sektörüne hızlı bir giriş yapan Bekaş İnşaat'ın sektör ajansı oldu. Bekaş İnşaat, iletişim ve reklam çalışmalarını sektörün lokomotifi konumundaki FKRPR'ye emanet etti.​

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fikirevim Ve Rpr Güçlerini Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement