Fıkra Gibi - Son Dakika
Yerel

Fıkra Gibi

Fıkra Gibi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Hasanlar köyü arasına karayolları tarafından konulan kilometre gösterici tabelada farklı, eski tabelada farklı rakamlar yazılması “Hisarcık-Hasanlar arası belde iken 5 kilometre, köy olunca 4 kilometreye düştü” yorumlarına neden oluyor.

11.09.2015 12:08

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Hasanlar köyü arasına karayolları tarafından konulan kilometre gösterici tabelada farklı, eski tabelada farklı rakamlar yazılması "Hisarcık-Hasanlar arası belde iken 5 kilometre, köy olunca 4 kilometreye düştü" yorumlarına neden oluyor.

Hangi tabelanın doğru olduğunu bilemediklerini söyleyen sürücüler, "Hasanlar beldesi 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra köy statüsüne dönüştü. Beldenin ilçe ile arasının 5 kilometre olarak gösterildiği mesafe tabelasının yanına, karayolları tarafından dikilen tabelada ise bu mesafe 4 kilometre. olarak gösterilmiş. Yan yana iki tabelada farklı kilometre. Bu nasıl iş anlayamadık. İlçe ile Hasanlar arasındaki mesafe köy olunca 1 kilometreye düştü mü?" dediler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fıkra Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement